Vasarīgie zaļumu un redīsu salāti kefīra mērcē
Foto: Publicitātes foto
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1-2
1-2 lapu salātu buntes
lapu salātu buntes
sauja
sauja kressalāti
kressalāti
sauja
sauja rukola
rukola
1
1 diļļu bunte
diļļu bunte
1
1 sīpolloku bunte
sīpolloku bunte
1
1 garais gurķis
garais gurķis
8-10
8-10 redīsi
redīsi
800 ml
800 ml kefīrs
kefīrs
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
1 ĒK
1 ĒK graudu sinepes
graudu sinepes
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Piknika ēdienu receptes
  • Dārzeņu salāti
  • Ikdienas maltītei
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pasaules Virtuve
  • Jauno lapu un zaļumu salāti ar pirmajiem redīsiem, gurķiem, kas bagātīgi sajaukti ar kefīra mērci. Kefīram šajos salātos jābūt daudz, jo tie, atšķirībā no gurķu un tomātu salātiem, nedod tik daudz papildu sulas. Šie salāti ir īsti vasaras vēstneši! Recepti iesaka "Rimi Gardēžu" komandas šefpavārs Normunds Baranovskis.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Zaļumus un dārzeņus noskalo, nosusina un sasmalcina.

    Kefīru sajauc ar sinepēm, sāli un bagātīgi pievieno salātiem.

    Visu samaisa un pasniedz.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form