Miltus uzsijā uz galda, izveido iedobumu un ielej tajā ar cukuru saputotas olas, 2 olu dzeltenumus, sviestu, degvīnu un iejauc mīklu.
Izrullē iespējami plānā plāksnē ar glāzi izspiež aplīšus, saliek vienu otram virsū pa četriem (var pa 2 vai 3) un vidū iespiež ar pirkstu tā, lai tie salīp kopā (tikai viducītī).
Ar nazi krusteniski iegriež četrās daļās, neaizsniedzot vidu.
Gatavām rozītēm uzkaisa pūdercukuru, kas sajaukts ar vaniļu.
Cep karstos taukos vai eļļā zeltainus.
Gatavām rozītēm uzkaisa pūdercukuru, kas sajaukts ar vaniļu.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit