Vegāniskā aukstā zupa
Foto: Mr. Magpie publicitātes foto
2.7500 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

"Šādi es gatavoju auksto zupu. Sanāk vienmēr un ļoti garšo," savas iecienītās vasaras veldzes recepti komentē vegānisko recepšu bloga "Mr. Magpie" autore Ieva.

Liek vārīties kartupeļus.

Katliņā liek sakapātus lokus, dilles, gabaliņos sagrieztus gurķus un redīsus. Pieliek marinētās bietes.

Tukšajā biešu burkā ielej sojas dzērienu*, pievieno mārrutkus un etiķi vai citrona sulu. Burku aiztaisa un kārtīgi sakrata.

Pievieno burkas saturu pārējām zupas sastāvdaļām. Pieber sāli un piparus pēc garšas, visu samaisa un pievieno aukstu ūdeni, pieregulējot vēlamo zupas biezumu. Pagaršo zupu un, ja nepieciešams, pievieno vēl skābumu, asumu vai sāli.

Aukstā zupa vislabāk garšos ar siltu kartupeli, kam uzbērta šķipsna melnā sāls. Bet, gatavojot lielākai kompānijai, ērtāk ir jau uzreiz pievienot zupai gabaliņos sagrieztus kartupeļus.

Vegāniskā aukstā zupa
Foto: Mr. Magpie publicitātes foto

*No veikalos nopērkamajiem sojas dzērieniem Ieva iesaka aukstās zupas gatavošanai izmantot "Alpro unsweetened" (sarkanā paciņā) vai "Valsoia Original". Galvenais, lai tas nav pārāk salds.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form