Foto: Shutterstock
Veģetārs sautējums ar rīsiem un dārzeņiem.
60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
burkāni2 gab.paprika (zaļa)2 gab.paprika (sarkana)1 gab.sīpols2 gab.rīsi paciņā garšvielas dārzeņu buljons

Sagatavošana

1

Burkānus un papriku sagriež sloksnītēs, sīpolu smalki sakapā un visu liek dziļā pannā sautēt ūdenī.

2

Apmēram pēc 15 minūtēm dārzeņus aplej ar krūzītē izkausētu buljona kubiņu un ieber pannā rīsus (iepriekš nav jāvāra).

3

Ja nepieciešams, vēl nedaudz pielej ūdeni, garšvielas.

4

Liek virsū vāku un sautē, kamēr rīsi mīksti.

Iesūtīja: Lelde

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!