Foto: Shutterstock
Vienkārši un ātri pagatavojami čipsi, kurus ēst kopā ar krējuma mērci. Čipsiem asāku garši piešķirs peri peri garšvielu maisījums ar sāli, taču tā vietā var izmantot arī melnos piparus un jūras sāls graudiņus.
35Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
6 burkāni peri peri sāls (vai cits garšvielu maisījums)2 ĒKolīveļļa

Sagatavošana

1

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.

2

Burkānus nomizo un sagriež plānās ripiņās. Ripiņas pēc tam izklāj uz cepamās pannas, kas izklāta ar cepamo papīru.

3

Burkānu čipsus apkaisa ar peri peri sāli un aplej ar olīveļļu. Liek cepeškrāsnī un cep 20 minūtes, pēc tam apgriež čipsu gabaliņus otrādi un cep vēl 10 minūtes, līdz burkāni kraukšķīgi un mīksti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!