Vieglais vistas rasols bez majonēzes
Foto: Shutterstock
5.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Gardu rasolu var pagatavot arī bez desas un majonēzes – tātad arī bez liekām kalorijām.

Olas, kartupeļus, burkānus novāra, atdzesē, nomizo un sagriež nelielos kubiņos. Tāpat kubiņos sagriež arī gurķus un kūpinātu vistu.

Visas augšminētās sastāvdaļas liek bļodā, pievieno atlaidinātus zaļos zirnīšus.

Grieķu jogurtu sajauc ar sāli, cukuru, pipariem, citronu sulu un sinepēm. Pievieno bļodas saturam un samaisa.

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar lociņiem.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form