Vienkāršā burkānkūka
Foto: Shutterstock
3.2000 25
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Vienkārši pagatavojama svaigu burkānu kūka - izmēģini, lai saprastu cik gardi!

Olas, cukuru un sviestu sakuļ ar mikseri.

Turpinot kult ar mikseri pievieno miltus, sāli, sodu un burkānus.

Cepamo veidni ieziež ar eļļu.

Mīklu ieliek veidnē un cep 30 minūtes 200°C.

Pārziež ar krēmsieru, kas sajaukts ar brūno cukuru un citrona miziņu. Pārkaisa ar sasmalcinātiem riekstiem.

Iesūtīja: vista

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form