Vienkāršā cūkgaļas rulete
Foto: Shutterstock
3.0000 2
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt nākamajā dienā
Loading...
Sastāvdaļas
 
cūkgaļas fileja
cūkgaļas fileja
 
sāls
sāls
 
cukurs
cukurs
 
sinepju pulveris
sinepju pulveris
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
 
ķiploki
ķiploki
 
lauru lapas
lauru lapas
 
piparu graudi
piparu graudi
  • Bēru mielasts
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Gaļas uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Pikanta cūkgaļas rulete gan ikdienai, gan viesību galdam.

    Sāli, cukuru (sāls-cukurs (2:1), sinepju pulveri, maltus melnos piparus sajauc.

    Ar šo maisījumu iesmērē cūkas fileju, satin un apsien ar stingru kokvilnas diegu.

    Liek aukstumā iemarinēties uz dažām stundām.

    Gaļu apcep brūnu, liek katlā, ieliek ķiploku daiviņas, lauru lapas, piparu graudiņus, aplej ūdeni, tā, lai būtu apsegta rulete, liek vārīt uz vidējas uguns 2 stundas.

    Gaļu izņem no katla, atdzesē, liek zem sloga aukstumā uz 7-8 stundām (labāk uz nakti).

    Noņem diegu, sagriež šķēlēs.

    Iesūtīja: Artūrs

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form