720Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
cūkgaļas fileja sāls cukurs sinepju pulveris malti melnie pipari ķiploki lauru lapas piparu graudi
Sagatavošana
1
Sāli, cukuru (sāls-cukurs (2:1), sinepju pulveri, maltus melnos piparus sajauc.
2
Ar šo maisījumu iesmērē cūkas fileju, satin un apsien ar stingru kokvilnas diegu.
3
Liek aukstumā iemarinēties uz dažām stundām.
4
Gaļu apcep brūnu, liek katlā, ieliek ķiploku daiviņas, lauru lapas, piparu graudiņus, aplej ūdeni, tā, lai būtu apsegta rulete, liek vārīt uz vidējas uguns 2 stundas.
5
Gaļu izņem no katla, atdzesē, liek zem sloga aukstumā uz 7-8 stundām (labāk uz nakti).
6
Noņem diegu, sagriež šķēlēs.
Iesūtīja: Artūrs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit