Vienkāršā griķu miltu maize
Foto: Privātais arhīvs
4.5000 8
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
2 glāzes
2 glāzes griķu milti
griķu milti
1 glāze
1 glāze ūdens
ūdens
2
2 olas
olas
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
1/4 TK
1/4 TK dzeramā soda
dzeramā soda
naža gals
naža gals citronskābe
citronskābe
pēc garšas
pēc garšas ķimenes
ķimenes
1 ĒK
1 ĒK eļļa
eļļa
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Maize
  • Pasaules Virtuve
  • "Vienkārša griķu miltu maizīte – ātri pagatavojama, garšīga un veselīga," tā savu iesūtīto recepti piesaka Maija Logina.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Visas sastāvdaļas, izņemot citronskābi, liek bļodā, rūpīgi samaisa ar mikseri viendabīgā masā. Tad pievieno citronskābi un iemaisa.

    Sakarsē krāsni līdz 160 grādiem.

    Masu ielej ieeļļotā, sakarsētā veidnē un cep 160 grādos aptuveni stundu. Augstākā temperatūrā nav vēlams cept, jo tad maizītes vidus var neizcepties, bet garoziņa būs apdegusi.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form