Vienkāršais kabaču un siera sacepums
Foto: Shutterstock
3.1739 23
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Ļoti vienkāršs un gards sacepums, kam nevajadzēs daudz sastāvdaļu. Atliks vien sarīvēt kabačus, sajaukt ar sieru, rīvmaizi, garšvielām un olām.

Kabačus nomizo un smalki sarīvē lielā bļodā. Pievieno sieru, rīvmaizi, ķiploku pulveri, sāli un piparus. Visu apmaisa.

Sakuļ olas un pārlej kabaču masai, kārtīgi visu sajauc.

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180°C.

Sagatavo cepamtrauku – tajā ieklāj cepampapīru vai ietauko ar eļļu vai sviestu.

Sacepuma masu vienmērīgi ieklāj cepamtraukā. Liek cepeškrāsnī un cep aptuveni 30-40 minūtes.

Kad gatavs, nedaudz atdzesē un pasniedz, sagrieztu taisnstūrīšos.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form