Vienkāršais kabaču un siera sacepums
Foto: Shutterstock
3.1667 24
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2
2 nelieli kabači
nelieli kabači
2-3
2-3 olas
olas
150 g
150 g sarīvēts Parmezāna siers
sarīvēts Parmezāna siers
100 g
100 g rīvmaize
rīvmaize
šķipsna
šķipsna ķiploku sāls
ķiploku sāls
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas svaigi malti melnie pipari
svaigi malti melnie pipari
  • Dārzeņu sacepumi
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ļoti vienkāršs un gards sacepums, kam nevajadzēs daudz sastāvdaļu. Atliks vien sarīvēt kabačus, sajaukt ar sieru, rīvmaizi, garšvielām un olām.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kabačus nomizo un smalki sarīvē lielā bļodā. Pievieno sieru, rīvmaizi, ķiploku pulveri, sāli un piparus. Visu apmaisa.

    Sakuļ olas un pārlej kabaču masai, kārtīgi visu sajauc.

    Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180°C.

    Sagatavo cepamtrauku – tajā ieklāj cepampapīru vai ietauko ar eļļu vai sviestu.

    Sacepuma masu vienmērīgi ieklāj cepamtraukā. Liek cepeškrāsnī un cep aptuveni 30-40 minūtes.

    Kad gatavs, nedaudz atdzesē un pasniedz, sagrieztu taisnstūrīšos.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form