Vienkāršais kefīra krēms
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Ikdienas saldēdienam kefīra krēms.

Želatīnu aplej ar 1/2 glāzi auksta ūdens un ļauj uzbriest. Uzbriedināto želatīnu, intensīvi maisot, uzkarsē un atdzesē līdz istabas temperatūrai.

Kefīru, krējumu, cukuru (liek pēc garšas ~1 glāze) un vanilīnu sajauc un puto 5-6 min. Putošanu turpinot lēni ielej želatīnu. Puto vēl 5 minūtes. Salej deserta trauciņos un liek ledusskapī uz 2-3 stundām.

Krēmu var ieliet arī lielā traukā un atdzesēt tajā, pēc tam ar karoti salikt porciju trauciņos. Tikai tad jāņem vairāk želatīnu (1,5 – 2 EK).

Pasniedz ar ķīseli vai svaigām ogām.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form