Vienkāršais piparmētru sīrups
Foto: Shutterstock
3.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1 tase
1 tase cukurs
cukurs
1 tase
1 tase ūdens
ūdens
1 tase
1 tase piparmētras, sasmalcinātas
piparmētras, sasmalcinātas
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Sīrupi
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkārši pagatavojams piparmētru sīrups piešķirs atsvaidzinošu garšu gan desertiem, pankūkām un kūku krēmiem, gan dažādiem spirdzinošiem kokteiļiem. Izmantojot piparmētru sīrupu, piemēram, mohito varēsi pagatavot daudz ātrāk un bez liekas ķēpas, izvairoties no laikietilpīgās piparmētru grūšanas piestā.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ūdeni lej katliņā, pievieno cukuru un maisot vāra, līdz cukurs izkusis.

    Pievieno piparmētras cukura sīrupam un maisot vāra aptuveni 2-3 minūtes.

    Noņem katliņu no uguns, atdzesē aptuveni 30 minūtes, pārklājot ar vāku, foliju vai pārtikas plēvi, tad sīrupu nokāš, lej sterilizētā burciņā vai pudelē un aizvāko/aizkorķē.

    Atdzesē un uzglabā vēsumā, izmantojot pēc nepieciešamības 1-1,5 mēneša laikā.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form