Vienkāršais pīrāgs ar vistas, siera un olu pildījumu
Foto: Veronika Ļevša
1.0000 2
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
MĪKLAI
2
2 olas
olas
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
150 g
150 g piens
piens
50 g
50 g milti
milti
1/2 TK
1/2 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
PILDĪJUMAM
300 g
300 g vārīta vai kūpināta vistas fileja
vārīta vai kūpināta vistas fileja
4
4 vārītas olas
vārītas olas
50 g
50 g siers
siers
pēc garšas
pēc garšas dilles, pētersīļi vai citi zaļumi
dilles, pētersīļi vai citi zaļumi
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pīrāgi un smalkmaizītes
  • Pasaules Virtuve
  • Sāļais pīrāgs bez mīklas rullēšanas, bez liekām klapatām, bet ar bagātīgu pildījumu. Mēli var norīt, cik gards! Recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Ietauko 22 cm diametra veidni.

    Gatavo mīklu. Sakuļ olas ar sāli, pipariem un pienu. Pievieno miltus un cepamo pulveri, sakuļ viendabīgu mīklu.

    Gatavo pildījumu. Gaļu sagriež nelielos gabaliņos. Sieru sarīvē uz rupjas rīves. Vārītās olas noloba un sasmalcina. Zaļumus sakapā. Samaisa visas pildījuma sastāvdaļas.

    Pusi mīklas lej veidnē, tad ber virsū pildījumu vienmērīgā kārtā, virs tā lej atlikušo mīklu.

    Cep pīrāgu 35-40 minūtes, līdz tam ir zeltaina garoziņa.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form