Vienkāršais pīrāgs ar vistas, siera un olu pildījumu
Foto: Veronika Ļevša

Sāļais pīrāgs bez mīklas rullēšanas, bez liekām klapatām, bet ar bagātīgu pildījumu. Mēli var norīt, cik gards! Recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Ietauko 22 cm diametra veidni.

Gatavo mīklu. Sakuļ olas ar sāli, pipariem un pienu. Pievieno miltus un cepamo pulveri, sakuļ viendabīgu mīklu.

Gatavo pildījumu. Gaļu sagriež nelielos gabaliņos. Sieru sarīvē uz rupjas rīves. Vārītās olas noloba un sasmalcina. Zaļumus sakapā. Samaisa visas pildījuma sastāvdaļas.

Pusi mīklas lej veidnē, tad ber virsū pildījumu vienmērīgā kārtā, virs tā lej atlikušo mīklu.

Cep pīrāgu 35-40 minūtes, līdz tam ir zeltaina garoziņa.

Lai labi garšo!

Comment Form