Vienkāršais stroganovs ar tomātu pastu
Foto: Shutterstock
4.1429 7
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Vienkārši pagatavojams un gards stroganovs ar tomātu mērces piedevu ikdienas pusdienām vai vakariņām.

Liellopu gaļas mīkstumu sagriež 1—2 cm biezās šķēlēs. Šķēles ar gaļas āmuru izdauza, sagriež apmēram 0,5 cm platās sloksnēs, tās savukārt iegarenos gabaliņos 3—4 cm garumā.

Gaļas gabaliņus liek uz pannas sakarsētos taukos un apcep brūnus. Tad pārliek katliņā, pārlej pannas novārījumu vai buljonu, pievieno sasmalcinātus sīpolus, tomātu pastu, sāli, paprikas pulveri, sautē.

Beidzot pievieno izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu un sautē, līdz gaļa gatava.

Padoms: garšas uzlabošabai var ēdienam pievienot arī sauju gabaliņos sagrieztu, iepriekš apceptu, šampinjonu vai citu sēņu.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form