Vienkāršais stroganovs ar tomātu pastu
Foto: Shutterstock
4.1429 7
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
300 g
300 g liellopa fileja, muguras vai ciskas gabals
liellopa fileja, muguras vai ciskas gabals
100 ml
100 ml buljons vai ūdens
buljons vai ūdens
25 g
25 g sīpoli
sīpoli
15 g
15 g tomātu pasta
tomātu pasta
4 g
4 g milti
milti
25 g
25 g skābs krējums
skābs krējums
 
paprikas pulveris
paprikas pulveris
 
sāls
sāls
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Krievu nacionālā virtuve
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Vienkārši pagatavojams un gards stroganovs ar tomātu mērces piedevu ikdienas pusdienām vai vakariņām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Liellopu gaļas mīkstumu sagriež 1—2 cm biezās šķēlēs. Šķēles ar gaļas āmuru izdauza, sagriež apmēram 0,5 cm platās sloksnēs, tās savukārt iegarenos gabaliņos 3—4 cm garumā.

    Gaļas gabaliņus liek uz pannas sakarsētos taukos un apcep brūnus. Tad pārliek katliņā, pārlej pannas novārījumu vai buljonu, pievieno sasmalcinātus sīpolus, tomātu pastu, sāli, paprikas pulveri, sautē.

    Beidzot pievieno izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu un sautē, līdz gaļa gatava.

    Padoms: garšas uzlabošabai var ēdienam pievienot arī sauju gabaliņos sagrieztu, iepriekš apceptu, šampinjonu vai citu sēņu.

    Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form

    Luminor biznesam