Foto: Publicitātes foto
Gardās biskvīta maizītes ar krēmīgu siera kūkas pildījumu garšos gan lieliem, gan maziem kārumniekiem. Pateicoties apaļajai formai, tās lieliski iederēsies uz Lieldienu galda. Recepti piedāvā kulinārijas blogere Betija Kalēja sadarbībā ar AS "Dobeles dzirnavnieks".

Sastāvdaļas paredzētas 12 biskvīta maizītēm.

80Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 paciņa ātrās kūkas maisījuma2 olas2 ĒKūdens100 geļļa3 ĒKkrāsainas cukura pērlītes dekoram400 gkrēmsiers120 mlsaldais krējums120 gpūdercukurs

Sagatavošana

1

Lielā bļodā ieber sauso maisījumu. Pievieno olas, ūdeni un eļļu. Mīklu sajauc līdz viendabīgai konsistencei un tajā iemaisa cukura pērlītes.

2

Uz paplātes klāj cepamo papīru. Ar karoti sagatavoto masu kārto uz paplātes, cenšoties saglabāt apaļu formu un kopā izveidojot 24 mīklas pusītes.

3

Paplāti liek līdz 170°C sakarsētā krāsnī un cep maizītes 10-14 minūtes, līdz virspuse kļuvusi zeltaini brūna. Pilnībā atdzesē.

4

Gatavo pildījumu. Bļodā liek krēmsieru, saldo krējumu un pūdercukuru. Visas sastāvdaļas puto ar mikseri, līdz iegūts biezas konsistences krēms. Nepārputo!

5

Uz vienas biskvīta pusītes uzziež krēmu, atstājot nepārklātu ārējo malu – visērtāk to darīt, izmantojot konditorejas maisiņu. Virsū liek otru biskvīta pusīti un saspiež, līdz krēms izlīdzinās līdz biskvīta maliņai.

6

Uzglabā ledusskapī.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!