Vienkāršās biskvīta maizītes ar siera kūkas pildījumu
Foto: Publicitātes foto
3.8000 5
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
BISKVĪTA MAIZĪTĒM
1
1 paciņa ātrās kūkas maisījuma
paciņa ātrās kūkas maisījuma
2
2 olas
olas
2 ĒK
2 ĒK ūdens
ūdens
100 g
100 g eļļa
eļļa
3 ĒK
3 ĒK krāsainas cukura pērlītes dekoram
krāsainas cukura pērlītes dekoram
PILDĪJUMAM
400 g
400 g krēmsiers
krēmsiers
120 ml
120 ml saldais krējums
saldais krējums
120 g
120 g pūdercukurs
pūdercukurs
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Lieldienu receptes
  • Cepumi
  • Pīrāgi un smalkmaizītes
  • Pasaules Virtuve
  • Gardās biskvīta maizītes ar krēmīgu siera kūkas pildījumu garšos gan lieliem, gan maziem kārumniekiem. Pateicoties apaļajai formai, tās lieliski iederēsies uz Lieldienu galda. Recepti piedāvā kulinārijas blogere Betija Kalēja sadarbībā ar AS "Dobeles dzirnavnieks".

    Sastāvdaļas paredzētas 12 biskvīta maizītēm.

    Lielā bļodā ieber sauso maisījumu. Pievieno olas, ūdeni un eļļu. Mīklu sajauc līdz viendabīgai konsistencei un tajā iemaisa cukura pērlītes.

    Uz paplātes klāj cepamo papīru. Ar karoti sagatavoto masu kārto uz paplātes, cenšoties saglabāt apaļu formu un kopā izveidojot 24 mīklas pusītes.

    Paplāti liek līdz 170°C sakarsētā krāsnī un cep maizītes 10-14 minūtes, līdz virspuse kļuvusi zeltaini brūna. Pilnībā atdzesē.

    Gatavo pildījumu. Bļodā liek krēmsieru, saldo krējumu un pūdercukuru. Visas sastāvdaļas puto ar mikseri, līdz iegūts biezas konsistences krēms. Nepārputo!

    Uz vienas biskvīta pusītes uzziež krēmu, atstājot nepārklātu ārējo malu – visērtāk to darīt, izmantojot konditorejas maisiņu. Virsū liek otru biskvīta pusīti un saspiež, līdz krēms izlīdzinās līdz biskvīta maliņai.

    Uzglabā ledusskapī.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form