Foto: Publicitātes foto
Kāposti un burkāni ir vieni no gada aukstajos mēnešos pieejamākajiem un maciņam draudzīgākajiem dārzeņiem. Lai maltītei piešķirtu vitamīnu devu, pagatavo sulīgus kāpostu un burkānu salātus.
10Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
kāposts lapu kāposts1 burkāns100 mlmajonēze pēc garšassāls1 ĒKbezpiedevu krēmsiers1 paciņa "Dip Mix American Ranch" ĒKlaima sula

Sagatavošana

1

Sagatavo mērci no majonēzes, krēmsiera un dip mērces maisījuma. Noliec malā.

2

Sagriez balto un lapu kāpostu, nomizo un uz rupjās rīves sarīvē burkānu.

3

Ieber dārzeņus bļodā, pārslaka ar izspiesta laima sulu un sajauc ar mērci. Pievieno sāli pēc garšas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!