Vienkāršie burkānu un kāpostu salāti ar majonēzi un krēmsieru
Foto: Publicitātes foto
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1/4
1/4 kāposts
kāposts
1/2
1/2 lapu kāposts
lapu kāposts
1
1 burkāns
burkāns
100 ml
100 ml majonēze
majonēze
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
1 ĒK
1 ĒK bezpiedevu krēmsiers
bezpiedevu krēmsiers
1
1 paciņa "Dip Mix American Ranch"
paciņa "Dip Mix American Ranch"
2-3 ĒK
2-3 ĒK laima sula
laima sula
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Dārzeņu salāti
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pasaules Virtuve
  • Kāposti un burkāni ir vieni no gada aukstajos mēnešos pieejamākajiem un maciņam draudzīgākajiem dārzeņiem. Lai maltītei piešķirtu vitamīnu devu, pagatavo sulīgus kāpostu un burkānu salātus.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sagatavo mērci no majonēzes, krēmsiera un dip mērces maisījuma. Noliec malā.

    Sagriez balto un lapu kāpostu, nomizo un uz rupjās rīves sarīvē burkānu.

    Ieber dārzeņus bļodā, pārslaka ar izspiesta laima sulu un sajauc ar mērci. Pievieno sāli pēc garšas.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form