Vienkāršie burkānu un kāpostu salāti ar majonēzi un krēmsieru
Foto: Publicitātes foto
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kāposti un burkāni ir vieni no gada aukstajos mēnešos pieejamākajiem un maciņam draudzīgākajiem dārzeņiem. Lai maltītei piešķirtu vitamīnu devu, pagatavo sulīgus kāpostu un burkānu salātus.

Sagatavo mērci no majonēzes, krēmsiera un dip mērces maisījuma. Noliec malā.

Sagriez balto un lapu kāpostu, nomizo un uz rupjās rīves sarīvē burkānu.

Ieber dārzeņus bļodā, pārslaka ar izspiesta laima sulu un sajauc ar mērci. Pievieno sāli pēc garšas.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form