100Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
300 gmilti200 gmargarīns vai sviests50 gskābs krējums1 šķipsnasāls gab.saldi āboli cukurs kanēlis
Sagatavošana
1
Miltus samīca ar margarīnu, pievieno krējumu un sāli, samīca un atstāj uz ~30 minūtēm.
2
Tad izrullē, ar glāzi izspiež apļus, liek uz katra 1 cukurā apvārtītu ābola daiviņu (ar biezo pusi uz āru), pārkaisa kanēli un aizmīca.
3
Liek uz ietaukotas plāts, apsmērē ar olu un cep 250°C - tumši dzeltenus. Vēl karstus apziež ar sviestu, noņem no plāts un apsijā ar pūdercukuru.
*ja āboli ļoti cieti, tos iepriekš nedaudz apvāra cukura sīrupā.
Iesūtīja: Artūrs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit