Foto: Shutterstock
Pavisam vienkārši pagatavojami pīrādziņi ar ābolu pildījumu.
100Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
300 gmilti200 gmargarīns vai sviests50 gskābs krējums1 šķipsnasāls gab.saldi āboli cukurs kanēlis

Sagatavošana

1

Miltus samīca ar margarīnu, pievieno krējumu un sāli, samīca un atstāj uz ~30 minūtēm.

2

Tad izrullē, ar glāzi izspiež apļus, liek uz katra 1 cukurā apvārtītu ābola daiviņu (ar biezo pusi uz āru), pārkaisa kanēli un aizmīca.

3

Liek uz ietaukotas plāts, apsmērē ar olu un cep 250°C - tumši dzeltenus. Vēl karstus apziež ar sviestu, noņem no plāts un apsijā ar pūdercukuru.

*ja āboli ļoti cieti, tos iepriekš nedaudz apvāra cukura sīrupā.

Iesūtīja: Artūrs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!