Vienkāršie svaigu kāpostu - burkānu salāti
Foto: Shutterstock
3.6765 34
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Gardai piedevai svaigu kāpostu - burkānu salāti.

Sagriež kāpostus, sarīvē burkānus.

Sajauc, uzber mazliet sāli (smalko), cukuru un atstāj, kamēr pusdienas gatavo, lai sula atdalās.

Tad uzspiež nedaudz citrona sulas un sajauc ar olīveļļu vai krējumu (pēc ēdāju vēlmēm).

Iesūtīja: Es

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form