Trifeles ar vīģēm un riekstiem
Foto: Publicitātes attēls
1.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g žāvētas vīģes
žāvētas vīģes
150 g
150 g tumšā šokolāde
tumšā šokolāde
40 g
40 g medus
medus
50 g
50 g mandeles
mandeles
50 g
50 g pistācijas
pistācijas
1 ĒK
1 ĒK konjaks
konjaks
1 TK
1 TK kanēlis
kanēlis
 
kakao pulveris
kakao pulveris
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Šokolāde un konfektes
  • Pasaules Virtuve
  • Gardas vīģu trifeles ar mandelēm, pistācijām, tumšo šokolādi un konjaku ņiprumam. Recepti piedāvā "Rimi gardēži".

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi. Piestā vai blenderī sasmalcina mandeles un pistācijas.

    Vīģes, ja nepieciešams, noskalo, nosusina un ar blenderi samaļ putrā. Vīģēm pārlej konjaku, pieber sasmalcinātos riekstus, pievieno arī kanēli, medu un izkausēto šokolādi. Visu sajauc un atdzesē.

    Kad vīģu masa padzisusi, veido glītas bumbiņas, apviļā tās kakao pulverī, un vīģu trifeles ir gatavas.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form