
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g žāvētas vīģes
žāvētas vīģes150 g
150 g tumšā šokolāde
tumšā šokolāde40 g
40 g medus
medus50 g
50 g mandeles
mandeles50 g
50 g pistācijas
pistācijas1 ĒK
1 ĒK konjaks
konjaks1 TK
1 TK kanēlis
kanēlis kakao pulveris
kakao pulverisGardas vīģu trifeles ar mandelēm, pistācijām, tumšo šokolādi un konjaku ņiprumam. Recepti piedāvā "Rimi gardēži".
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi. Piestā vai blenderī sasmalcina mandeles un pistācijas.
Vīģes, ja nepieciešams, noskalo, nosusina un ar blenderi samaļ putrā. Vīģēm pārlej konjaku, pieber sasmalcinātos riekstus, pievieno arī kanēli, medu un izkausēto šokolādi. Visu sajauc un atdzesē.
Kad vīģu masa padzisusi, veido glītas bumbiņas, apviļā tās kakao pulverī, un vīģu trifeles ir gatavas.
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.