35Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
āboli sviests cukurs1 gab.bundža iebiezināts piens3 gab.olas1 glāzemilti soda vai cepamais pulveris
Sagatavošana
1
Sagriež ābolus, ber pabiezā kārtā ar sviestu iesmērētā cepamā veidnē, pārkaisa ar mazliet cukuru un liek cepeškrāsnī.
2
Tikmēr bļodā ielej bundžu iebiezināto pienu, piesit olas, pieber glāzi miltu un pieber sodu vai cepamo pulveri, visu ar mikseri samaisa (var arī ar karoti).
3
Izņem no cepeškrāsns veidni ar āboliem, kas tur pabijuši kādas 10-15 minūtes un vienmērīgi, lēnām pārlej pāri mīklu un liek atpakaļ cepeškrāsnī un cep, kamēr gatavs - minūtes 30-40.
4
Kad kūka mazliet padzisusi, izgāž no formas, lai āboli būtu virspusē.
Iesūtīja: vinčiks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit