8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Visprimitīvākā ābolkūka ar iebiezināto pienu.

Sagriež ābolus, ber pabiezā kārtā ar sviestu iesmērētā cepamā veidnē, pārkaisa ar mazliet cukuru un liek cepeškrāsnī.

Tikmēr bļodā ielej bundžu iebiezināto pienu, piesit olas, pieber glāzi miltus un pieber sodu vai cepamo pulveri, visu ar mikseri samaisa (var arī ar karoti).

Izņem no cepeškrāsns ābolus, kas tur pabijuši kādas 10-15 minūtes un vienmērīgi, lēnām pārlej pāri mīklu un liek atpakaļ cepeškrāsnī un cep kamēr gatavs.

Kad kūka mazliet padzisusi, izgāž no formas, lai āboli būtu virspusē.

Iesūtīja: vinčiks

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form