Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Īpašais cienasts - vista ar medu un riekstiem.

Sviestu izkausē, sajauc ar medu. Ar šo maisījumu piepilda vistas krūtiņu un stilbiņus.

Atlikušo maisījumu atšķaida ar rožūdeni un ierīvē vistu, tad vistu apcep taukos, līdz kļūst mīksta.

Vistu sadala 2 daļās un liek uz sasildīta trauka ar muguru uz augšu.

Uzkaisa riekstus un ingveru.

Iesūtīja: Vineta

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form