Vista ar rīsiem un papriku cepeškrāsnī
Foto: Veronika Ļevša
3.7333 15
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
9-10
9-10 vistu kājas vai šķiņķi
vistu kājas vai šķiņķi
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
2
2 paprikas
paprikas
1
1 sīpols
sīpols
4-5
4-5 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
pēc garšas
pēc garšas garšvielu maisījums vistai
garšvielu maisījums vistai
pēc garšas
pēc garšas paprikas pulveris
paprikas pulveris
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
1,5 tase
1,5 tase rīsi
rīsi
3 tases
3 tases ūdens
ūdens
 
zaļumi, sasmalcināti
zaļumi, sasmalcināti
  • Gaļas ēdieni
  • Rīsu ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Zeltaina vistiņa un rīsi, kas piesūkušies ar vistas buljonu un ceptas paprikas kārdinošo aromātu. Tavi mājinieki būs sajūsmā par šo gardo maltīti! Recepti iesaka "Instagram" konta "love to cook" autore Veronika Ļevša.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gaļu nomazgā, nosusina un apcep pannā sakarsētā eļļā līdz zeltainam brūnumam.

    Gaļu izņem no pannas, pannā liek sasmalcinātu sīpolu, sakapātus ķiplokus un strēmelēs sagrieztas sarkanās paprikas. Maisot cep 2-3 minūtes.

    Pievieno rīsus, paprikas pulveri, sāli, piparus, garšvielu maisījumu vistai un maisot cep vēl aptuveni minūti.

    Pannas saturu ber karstumizturīgā veidnē vai cepammaisā, virsū izkārto apcepto vistas gaļu. Visu pārlej ar verdošu ūdeni tā, lai šķidrums būtu aptuveni divu pirkstu platumā virs rīsiem.

    Liek iepriekš līdz 200 grādiem sakarsētā krāsnī un cep aptuveni 30 minūtes.

    Pirms pasniegšanas pārkaisa ar zaļumiem.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form