Vistas cepetis ar ingveru un kariju
Foto: Zitinja
2.6667 3
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 gab. vesela vista
vesela vista
2
2 īkšķa lieluma ingvera saknes
īkšķa lieluma ingvera saknes
5
5 ķiploku daiviņas
ķiploku daiviņas
4-5 ĒK
4-5 ĒK sojas mērce
sojas mērce
4-5 ĒK
4-5 ĒK saldskābā čili mērce
saldskābā čili mērce
 
karijs
karijs
 
sāls
sāls
  • Ass un pikants ēdiens
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Ziemassvētku receptes
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Viss ģeniālais ir vienkāršs! Sulīgs, nedaudz austrumnieciski pikants vistas cepetis ar ingveru, kariju un saldskābo čili.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Veselu vistu pārkaisa ar sāli un kariju. Atliek malā.

    Gatavo mērci: ingveru nomizo un sarīvē, piespiež klāt notīrītas ķiploku daiviņas. Pievieno 4-5 ēdamkarotes sojas mērces un tikpat saldskābās čili mērces. Visu kārtīgi samaisa un lej virsū vistai, to kārtīgi ar to apsmērējot - gan no iekšpuses, gan ārpuses.

    Visti ieliek cepammaisā un, ja ir vēl palikusi mērce, to pārlej gaļai. Cep aptuveni stundu 200 grādos.

    Uz beigām cepammaisu var attaisīt vaļā, lai vista apceptos brūna. Pasniedz, ar ko vien sirds kāro.

    Mmm... Vista ar diezgan izteiksmīgu aromātu un garšu.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form