Vistas fileja kokosriekstu piena-karija mērcē ar laima sulu
Foto: DELFI
3.4167 12
5 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g vistas fileja
vistas fileja
1 gab.
1 gab. laims
laims
pēc garšas
pēc garšas sviests
sviests
1 gab.
1 gab. paprika
paprika
6 gab.
6 gab. šampinjoni
šampinjoni
1 gab.
1 gab. sīpoli
sīpoli
pēc garšas
pēc garšas karijs
karijs
1 ĒK
1 ĒK milti
milti
 
kokosriekstu piens
kokosriekstu piens
  • Gaļas ēdieni
  • Karstās mērces
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Kādā kafejnīcā reiz nogaršoju krēmīgu vistas filejas mērci, kur bija jūtama maiga kokosriekstu garša un pikantais karijs. Mēģināju atkārtot ko līdzīgu mājās, pievienojot sēnes, papriku un laima sulu. Izdevās ļoti garšīgi!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Karstā pannā izkausē pikucīti sviesta, ber mazos gabaliņos sagrieztu balto sīpolu un sarkano papriku. Pēc brīža pievieno sagrieztus šampinjonus un kādu brīdi cep, līdz sīpoli kļuvuši nedaudz caurspīdīgi.

    Pievieno gabaliņos sagrieztu vistas fileju un apcep, ik pa brīdim apmaisa un pielūko, vai nav nepieciešams pievienot vēl nedaudz sviesta.

    Kad viss sacepies, pārlej ar kokosriekstu pienu, pietiek ar vienu bundžiņu. Sagaida pirmo burbuli, tad pievieno kariju, lai iegūtu skaisti dzelteno krāsu. Iespiež sulu no viena neliela laima, apmaisa. Lai mērci iebiezinātu, pievieno vienu ēdamkaroti miltu.

    Mērci pasniedz ar rīsiem vai nūdelēm.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form