Vistas fileja marinēta sinepēs kārtīgām ģimenes pusdienām.

Vistas fileju sagriež gabaliņos, ieliek bļodā, pārlej ar ūdeni, kurā izšķīdinātas sinepes, pievieno garšvielas, apmēram pusstunda patur virtuvē uz galda.

Uzliek cepties fileju (uz karstas pannas). Kamēr tā cepas, uzliek vārīties rīsus.

Atsevišķi sacep sagrieztu paprika un sīpolus.

Kad rīsi gatavi, tos liek stikla cepešpannā, pārliek pāri cepto paprika un sīpolus, pārkaisa sagrieztus zaļumus.

Vistas filejai uz pannas uzlej nedaudz ūdens, kad sāk vārīties, tad to visu pārlej pāri rīsiem. Var kārtot virsū sviesta piciņas. Liek cepeškrāsnī uz apmēram 10 –15 minūtēm.

Iesūtīja: abruks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!