Sastāvdaļas
Sagatavošana
Vistas fileju noskalo un ar asu nazi sagriež uz pusēm.
Filejas gabalus ar gaļas āmurīti mazliet izklapē no abām pusēm.
Izklapētajām filejas šķēlēm uzber mazliet granulētos ķiplokus, "Vegetu", maltos melnos piparus.
Traukā iesit olas, pieber mazliet sāli un kārtīgi sakuļ. Citā traukā ieber miltus, sāli un sajauc. Ņem vistas filejas šķēli, iemērc olā, tad apviļā miltos no abām pusēm, tad atkal iemērc olā.
Liek cepties uz pannas kārtīgi uzkarsētā eļļā. Karbonādi cep no abām pusēm zeltaini brūnu. Ja grib, lai karbonāde būtu mīkstāka, apceptās karbonādes var ielikt cepamtraukā ar vāku un pasautēt krāsnī 150*C grādos apmēram 15 minūtes.
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 220*C grādiem. Uz cepešpannas uzber "frī" kartupeļus un cep cepeškrāsni apmēram 10-15 minūtes. Kad kartupeļi gatavi, tos apsāla ar smalko sāli.
Iesūtīja: Edīte