40Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
4 gab.vistas fileja garšvielas malts ingvers citronpipari sojas mērce eļļa250 gsiers100 gmilti2 gab.olas90 gmajonēze50 gūdens
Sagatavošana
1
Vistas fileju sagriež mazos gabaliņos, apber ar garšvielām un pārej ar sojas mērci.
2
Kamēr vista ievelkas, gatavo mundieri.
3
Mundieris: no sastāvdaļām sagatavo mīklu.
4
Tad vistu apviļā mīklā un cep karstā eļļā, līdz tā ir zeltaini brūna.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit