Vistas filejas rullīši ar kartupeļu biezeni un siera mērci
Foto: Džiugas
3.0000 4
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Vakariņas īstiem siera faniem - kartupeļu biezenis ar sieru, vistas filejas rullīši ar sieru, un tam visam pāri - siera mērce! Ieteikums ēdienam pievienot mazāk sāli nekā parasti, jo cietais siers pats par sevi ir visai sāļš.

Vistas fileju ar āmuriņu izklapē. Gaļai uzkaisa sāli, piparus un kanēli. Ieziež ar majonēzi, pārkaisa rīvētu sieru un sarullē.

Filejas rullīšus panē miltos, apcep karstā eļļā no visām pusēm.

Apceptos filejas rullīšus kārto cepamtraukā un liek cepties krāsnī uz 15 minūtēm.

Nomizo kartupeļus un vāra, līdz mīksti. Nokāš, pievieno rīvētu sieru un saldo krējumu un sastampā biezenī.

Gatavo mērci: pannā uzvāra saldo krējumu, pievieno rīvētu cieto sieru, piparus, sāli un kanēli. Mērci karsē, nepārtraukti maisot, līdz sabiezē.

Šķīvī kārto kartupeļu biezeni, filejas rullīti un visu pārlej ar mērci. Pasniedz ar dārzeņiem - svaigiem, tvaicētiem vai ceptiem.

Lai labi garšo!

Source

Džiugas
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form