Vistas filejas šašliks karija marinādē
Foto: DELFI
4.4000 5
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg vistas fileja
vistas fileja
250 g
250 g majonēze
majonēze
3-4 ĒK
3-4 ĒK karijs
karijs
1 TK
1 TK sāls
sāls
2 ĒK
2 ĒK citronu sula
citronu sula
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Piknika ēdienu receptes
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Pusdienas
  • Pasaules Virtuve
  • Ja gribas sulīgu, garšām piesātinātu šašliku, bet ātri un bez ilgas marinēšanas, šī recepte būs tam piemērota.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sagriež vistas filejas mazākos gabalos un liek bļodā.

    Pievieno majonēzi, kariju, sāli un citronu sulu.

    Ar rokām rūpīgi visu samaisa un iemasē garšvielas gaļā, lai tās labāk uzsūcas.

    Pārsedz bļodu ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz stundu. Ja nav tik daudz laika, pietiks arī ar 20 minūtēm, lai gaļa būtu gatava cepšanai.

    Iemarinēto gaļu dur uz iesmiem un grilē, līdz tā apcepusies zeltaini brūna no visām pusēm.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form