
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg vistas fileja
vistas fileja250 g
250 g majonēze
majonēze3-4 ĒK
3-4 ĒK karijs
karijs1 TK
1 TK sāls
sāls2 ĒK
2 ĒK citronu sula
citronu sulaJa gribas sulīgu, garšām piesātinātu šašliku, bet ātri un bez ilgas marinēšanas, šī recepte būs tam piemērota.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Sagriež vistas filejas mazākos gabalos un liek bļodā.
Pievieno majonēzi, kariju, sāli un citronu sulu.
Ar rokām rūpīgi visu samaisa un iemasē garšvielas gaļā, lai tās labāk uzsūcas.
Pārsedz bļodu ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz stundu. Ja nav tik daudz laika, pietiks arī ar 20 minūtēm, lai gaļa būtu gatava cepšanai.
Iemarinēto gaļu dur uz iesmiem un grilē, līdz tā apcepusies zeltaini brūna no visām pusēm.
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.