Vistas filejas 'suši' jeb veselīgi kāpostu rullīši
Foto: Privātā arhīva foto
5.0000 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
6
6 Ķīnas kāposta lapas
Ķīnas kāposta lapas
2
2 vistas filejas
vistas filejas
1
1 burkāns
burkāns
2 saujas
2 saujas spināti
spināti
2-3 ĒK
2-3 ĒK bezpiedevu krēmsiers
bezpiedevu krēmsiers
2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
1 ĒK
1 ĒK franču sinepes
franču sinepes
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas malti melnie pipari
malti melnie pipari
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Ēdieni bērniem
  • Gaļas ēdieni
  • Gaļas uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Ķīnas kāposta lapas var izmantot, lai pagatavotu sulīgus, veselīgus mini tītenīšus, kas, sagriezti šķēlēs, līdzinās suši. Recepti iesaka Jana Raševica.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ķīnas kāpostam atdala lapas, viegli izklapē kātus, lai tie nav tik stingri. Apvāra kāposta lapas, liekot karstā sālsūdenī un vārot trīs minūtes. Burkānu sagriež stienīšos. Vistas fileju sagriež plānākās šķēlēs, izklapē. Spinātus sasmalcina, samaisa ar rīvētu ķiploku un bezpiedevu krēmsieru.

    Vistas filejas 'suši' jeb veselīgi kāpostu rullīši
    Foto: Privātā arhīva foto

    Kāposta lapas liek vienu pie otras uz darba virsmas. Virs lapām liek vistas fileju, pārkaisa ar sāli un pipariem, pārziež ar sinepēm, tad liek spinātu masu un burkāna stienīti, Sākot no kātu daļas, uzmanīgi satin ciešā, garenā rullītī.

    Vistas filejas 'suši' jeb veselīgi kāpostu rullīši
    Foto: "Celtnieks Sūlness". Foto: Matīss Markovskis

    Liek sagatavotos rullīšus tvaicējamā katlā un zem vāka tvaicē aptuveni 1 stundu uz nelielas liesmas.

    Vistas filejas 'suši' jeb veselīgi kāpostu rullīši
    Foto: Privātā arhīva foto

    Izņem no katla, ar asu nazi sagriež gabaliņos un pasniedz ar mērci pēc saviem ieskatiem.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form