Vistas filejas 'suši' jeb veselīgi kāpostu rullīši
Foto: Privātā arhīva foto
5.0000 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ķīnas kāposta lapas var izmantot, lai pagatavotu sulīgus, veselīgus mini tītenīšus, kas, sagriezti šķēlēs, līdzinās suši. Recepti iesaka Jana Raševica.

Ķīnas kāpostam atdala lapas, viegli izklapē kātus, lai tie nav tik stingri. Apvāra kāposta lapas, liekot karstā sālsūdenī un vārot trīs minūtes. Burkānu sagriež stienīšos. Vistas fileju sagriež plānākās šķēlēs, izklapē. Spinātus sasmalcina, samaisa ar rīvētu ķiploku un bezpiedevu krēmsieru.

Vistas filejas 'suši' jeb veselīgi kāpostu rullīši
Foto: Privātā arhīva foto

Kāposta lapas liek vienu pie otras uz darba virsmas. Virs lapām liek vistas fileju, pārkaisa ar sāli un pipariem, pārziež ar sinepēm, tad liek spinātu masu un burkāna stienīti, Sākot no kātu daļas, uzmanīgi satin ciešā, garenā rullītī.

Vistas filejas 'suši' jeb veselīgi kāpostu rullīši
Foto: "Celtnieks Sūlness". Foto: Matīss Markovskis

Liek sagatavotos rullīšus tvaicējamā katlā un zem vāka tvaicē aptuveni 1 stundu uz nelielas liesmas.

Vistas filejas 'suši' jeb veselīgi kāpostu rullīši
Foto: Privātā arhīva foto

Izņem no katla, ar asu nazi sagriež gabaliņos un pasniedz ar mērci pēc saviem ieskatiem.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form