Vistas gabaliņi pikantā marinādē
Foto: Shutterstock
5.0000 1
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Pikantā marinādē noturēti vistas gabaliņi ar citronu un čili.

Vistas gaļu nomazgā un nosusina.

Smalki sakapātus sīpolus, čili pākstis, ķiplokus, puravus un eļļu, citronu sulu sablendē, ar marinādi pārlej vistas gabaliņiem. Ļauj ievilkties vismaz stundu, bet vislabāk-visu nakti.

Vistas gabaliņus izņem no marinādes, kārto ugunsdrošā veidnē, ievieto 180 grādu karstā cepeškrāsnī un cep 40 minūtes, līdz gaļa mīksta, bet virspusē izveidojusies kraukšķīga garoziņa. Cepot ik pa laikam apziež ar marinādi.

Iesūtīja: Vineta

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form