Foto: Shutterstock
Pikantā marinādē noturēti vistas gabaliņi ar citronu un čili.
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
2 kgvistas gaļa2 gab.sīpoli2 gab.čili pipari2 gab.ķiploka daiviņas1 gab.puravs65 mleļļa65 mlcitronu sula

Sagatavošana

1

Vistas gaļu nomazgā un nosusina.

2

Smalki sakapātus sīpolus, čili pākstis, ķiplokus, puravus un eļļu, citronu sulu sablendē, ar marinādi pārlej vistas gabaliņiem. Ļauj ievilkties vismaz stundu, bet vislabāk-visu nakti.

3

Vistas gabaliņus izņem no marinādes, kārto ugunsdrošā veidnē, ievieto 180 grādu karstā cepeškrāsnī un cep 40 minūtes, līdz gaļa mīksta, bet virspusē izveidojusies kraukšķīga garoziņa. Cepot ik pa laikam apziež ar marinādi.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!