Vistas gaļas marināde ar citrona sulu, sojas mērci un ķiplokiem
Foto: DELFI
0 0
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
3 ĒK
3 ĒK eļļa
eļļa
2 ĒK
2 ĒK citronu sula
citronu sula
1 ĒK
1 ĒK sakapāti zaļumi
sakapāti zaļumi
1 gab.
1 gab. izspiesta ķiploka daiviņa
izspiesta ķiploka daiviņa
 
sojas mērce
sojas mērce
  • Gaļas ēdieni
  • Marinēšana
  • Šašliks un citi grila ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Vistas gaļas marināde ar citrona sulu, ķiplokiem un sojas mērci - gan grilēšanai, gan cepšanai uz pannas.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sastāvdaļas sajauc un samaisa ar gaļu. Lielāki gaļas gabali jāmarinē 12 stundas, mazāki-vismaz 2-3 stundas.

    Marinēšanās laikā traukam jābūt pārsegtam ar vāku un jāatrodas vēsumā.

    Gaļa vairākas reizes jāapgroza un jāizmīca ar rokām.

    Pirms grilēšanas marinādi noņem nost, jo dažas marinādes sastāvdaļas, pārāk lielā karstumā piedeg un gaļa tad kļūst melna.

    Iesūtīja: no cāļa konfereces, pirmavots nav norādīts

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form