Vistas gaļas marināde ar citrona sulu, sojas mērci un ķiplokiem
Foto: DELFI

Vistas gaļas marināde ar citrona sulu, ķiplokiem un sojas mērci - gan grilēšanai, gan cepšanai uz pannas.

Sastāvdaļas sajauc un samaisa ar gaļu. Lielāki gaļas gabali jāmarinē 12 stundas, mazāki-vismaz 2-3 stundas.

Marinēšanās laikā traukam jābūt pārsegtam ar vāku un jāatrodas vēsumā.

Gaļa vairākas reizes jāapgroza un jāizmīca ar rokām.

Pirms grilēšanas marinādi noņem nost, jo dažas marinādes sastāvdaļas, pārāk lielā karstumā piedeg un gaļa tad kļūst melna.

Iesūtīja: no cāļa konfereces, pirmavots nav norādīts

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form