5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
3 ĒKeļļa2 ĒKcitronu sula1 ĒKsakapāti zaļumi1 gab.izspiesta ķiploka daiviņa sojas mērce
Sagatavošana
1
Sastāvdaļas sajauc un samaisa ar gaļu. Lielāki gaļas gabali jāmarinē 12 stundas, mazāki-vismaz 2-3 stundas.
2
Marinēšanās laikā traukam jābūt pārsegtam ar vāku un jāatrodas vēsumā.
3
Gaļa vairākas reizes jāapgroza un jāizmīca ar rokām.
4
Pirms grilēšanas marinādi noņem nost, jo dažas marinādes sastāvdaļas, pārāk lielā karstumā piedeg un gaļa tad kļūst melna.
Iesūtīja: no cāļa konfereces, pirmavots nav norādīts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit