Foto: DELFI
Vistas gaļas marināde ar citrona sulu, ķiplokiem un sojas mērci - gan grilēšanai, gan cepšanai uz pannas.
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

3 ĒKeļļa2 ĒKcitronu sula1 ĒKsakapāti zaļumi1 gab.izspiesta ķiploka daiviņa sojas mērce

Sagatavošana

1

Sastāvdaļas sajauc un samaisa ar gaļu. Lielāki gaļas gabali jāmarinē 12 stundas, mazāki-vismaz 2-3 stundas.

2

Marinēšanās laikā traukam jābūt pārsegtam ar vāku un jāatrodas vēsumā.

3

Gaļa vairākas reizes jāapgroza un jāizmīca ar rokām.

4

Pirms grilēšanas marinādi noņem nost, jo dažas marinādes sastāvdaļas, pārāk lielā karstumā piedeg un gaļa tad kļūst melna.

Iesūtīja: no cāļa konfereces, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!