Vistas filejas plācenīši ar kabačiem
Foto: Privātais arhīvs
0 0
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g vistas fileja vai šķiņķīši
vistas fileja vai šķiņķīši
1 gab.
1 gab. neliels kabacis
neliels kabacis
2 gab.
2 gab. burkāni
burkāni
1 gab.
1 gab. neliels saldais kartupelis
neliels saldais kartupelis
1 gab.
1 gab. vidēja izmēra sīpols
vidēja izmēra sīpols
4 gab.
4 gab. ķiploku daiviņas
ķiploku daiviņas
1 gab.
1 gab. ola
ola
2 ĒK
2 ĒK rīvmaize
rīvmaize
1 ĒK
1 ĒK krievu sinepes
krievu sinepes
pēc garšas
pēc garšas sāls, pipari
sāls, pipari
1 sauja
1 sauja svaigi zaļumi
svaigi zaļumi
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Puse uz pusi – tāda ir gaļas un dārzeņu attiecība šajās kotletītēs. Konkrētajā gadījumā tika izmantots kabacis, bet itin labi šajā kombinācijā derēs arī ķirbis vai patisons – kas nu tajā brīdī "prasās uz utilizāciju". Recepti iesaka Kate.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Samaļ gaļu, caur gaļas mašīnu izmaļ arī dārzeņus. Protams, var izmantot arī blenderi vai smalcinātāju, tomēr caur gaļas mašīnu "izgājušiem" dārzeņiem ir sulīgāka konsistence.

    Gaļai, dārzeņiem pievieno vienu olu, ēdamkaroti sinepju, sāli un piparus pēc garšas.

    Pievieno kapātus zaļumus – pētersīļus, lociņus, svaigu piparmētru.

    Pievieno pāris ēdamkarotes rīvmaizes un visu samīca.

    Veido kotletītes un cep, līdz tās gatavas.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form