
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g vistas fileja vai šķiņķīši
vistas fileja vai šķiņķīši1 gab.
1 gab. neliels kabacis
neliels kabacis2 gab.
2 gab. burkāni
burkāni1 gab.
1 gab. neliels saldais kartupelis
neliels saldais kartupelis1 gab.
1 gab. vidēja izmēra sīpols
vidēja izmēra sīpols4 gab.
4 gab. ķiploku daiviņas
ķiploku daiviņas1 gab.
1 gab. ola
ola2 ĒK
2 ĒK rīvmaize
rīvmaize1 ĒK
1 ĒK krievu sinepes
krievu sinepes pēc garšas
pēc garšas sāls, pipari
sāls, pipari1 sauja
1 sauja svaigi zaļumi
svaigi zaļumiPuse uz pusi – tāda ir gaļas un dārzeņu attiecība šajās kotletītēs. Konkrētajā gadījumā tika izmantots kabacis, bet itin labi šajā kombinācijā derēs arī ķirbis vai patisons – kas nu tajā brīdī "prasās uz utilizāciju". Recepti iesaka Kate.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Samaļ gaļu, caur gaļas mašīnu izmaļ arī dārzeņus. Protams, var izmantot arī blenderi vai smalcinātāju, tomēr caur gaļas mašīnu "izgājušiem" dārzeņiem ir sulīgāka konsistence.
Gaļai, dārzeņiem pievieno vienu olu, ēdamkaroti sinepju, sāli un piparus pēc garšas.
Pievieno kapātus zaļumus – pētersīļus, lociņus, svaigu piparmētru.
Pievieno pāris ēdamkarotes rīvmaizes un visu samīca.
Veido kotletītes un cep, līdz tās gatavas.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.