Vistas sacepums ar mīklas cepurīti
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
24 cm diametra cepamtraukam:
45 g
45 g sviests
sviests
100 ml
100 ml vistas buljons
vistas buljons
400 g
400 g vistas fileja
vistas fileja
2
2 puravi
puravi
1 ĒK
1 ĒK milti
milti
200 g
200 g saldais krējums
saldais krējums
1 TK
1 TK Dižonas sinepes
Dižonas sinepes
1 TK
1 TK pilngraudu sinepes
pilngraudu sinepes
75 g
75 g saldēti zaļie zirnīši
saldēti zaļie zirnīši
4 sloksnes
4 sloksnes filo mīkla
filo mīkla
  • Gaļas ēdieni
  • Gaļas sacepumi
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Gards un sātīgs vistas sacepums ar puraviem un saldētiem zirnīšiem. To īpašu padara kraukšķīgā filo mīklas virskārta.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Trešdaļu no nepieciešamā sviesta izkausē pannā, pievienojot pēc tam vistas buljonu. Tad pannā saber gabaliņos sagrieztu vistu un sutina 8 minūtes. Pēc tam vistas gabaliņus izņem no buljona un atliek maliņā.

    Tajā pašā pannā saber sagrieztus puravus un apcep aptuveni piecas minūtes, līdz tie mīksti. Tad pievieno miltus, kārtīgi iemaisot, pārlej ar saldo krējumu, saber pannā vistas gabaliņus, zirņus un beigās pievieno sinepes. Visu sutina pannā piecas minūtes. Pēc tam pārliek cepamtraukā un ļauj sastāvdaļām nedaudz atdzist.

    Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200°C. Atlikušo sviestu izkausē.

    Cepamtraukā virs sagatavotajām sastāvdaļām klāj filo mīklas sloksnes un apsmērē ar izkausēto sviestu. Sacepumu liek cepeškrāsnī un cep 25 minūtes, līdz mīkla skaisti apbrūnējusi un kraukšķīga. Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form