Vistas nageti kraukšķīgā parmezāna garoziņā
Foto: Publicitātes foto
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g atkauloti vistu šķiņķīši bez ādas
atkauloti vistu šķiņķīši bez ādas
100 g
100 g Parmezāna siers
Parmezāna siers
1
1 paciņa "Crispy Chicken Spice Mix"
paciņa "Crispy Chicken Spice Mix"
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Gaļas ēdieni
  • Gaļas uzkodas
  • Karstās uzkodas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ātri un vienkārši pagatavojami vistas nageti kraukšķīgā parmezāna siera garoziņā. Vislabāk garšos, pasniegti ar sulīgiem kāpostu salātiem (recepte, lūk, te).

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uzkarsē cepeškrāsni līdz 225 °C. Plāti izklāj ar cepamo papīru.

    Sagriež vistas fileju 3x3 cm gabaliņos.

    Lielā bļodā samaisa garšvielu maisījumu vistas gaļas panēšanai ar rīvētu parmezāna sieru.

    Pievieno gaļas gabaliņus un labi apmaisa, lai katrs no tiem būtu pilnībā pārklāts ar maisījumu.

    Izkārto gaļas gabaliņus uz cepamās plāts un cep krāsnī 15-20 minūtes.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form