Vistas nageti kraukšķīgā parmezāna garoziņā
Foto: Publicitātes foto
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ātri un vienkārši pagatavojami vistas nageti kraukšķīgā parmezāna siera garoziņā. Vislabāk garšos, pasniegti ar sulīgiem kāpostu salātiem (recepte, lūk, te).

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 225 °C. Plāti izklāj ar cepamo papīru.

Sagriež vistas fileju 3x3 cm gabaliņos.

Lielā bļodā samaisa garšvielu maisījumu vistas gaļas panēšanai ar rīvētu parmezāna sieru.

Pievieno gaļas gabaliņus un labi apmaisa, lai katrs no tiem būtu pilnībā pārklāts ar maisījumu.

Izkārto gaļas gabaliņus uz cepamās plāts un cep krāsnī 15-20 minūtes.

Lai labi garšo!

Comment Form