Vistas salāti ar kvinoju, fetu un spinātiem
Foto: Tievesanaonline.lv
4.0000 2
3 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g kvinoja
kvinoja
100-150 g
100-150 g spināti
spināti
450 g
450 g vistas fileja
vistas fileja
60 g
60 g Fetas vai kazas siers
Fetas vai kazas siers
  • Ikdienas maltītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Salāti sanāk krēmīgi un gardi, turklāt garšo lieliski gan siltā, gan aukstā veidā. Recepti iesaka "Instagram" konta "Tievesanaonline.lv" saimniece, fitnesa trenere Vendija Karalkina.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Vistu ar garšvielām cep krāsnī 20 minūtes. Gatavu sagriež gabaliņos.

    Pa to laiku novāra kvinoju, gatavošanas procesa beigās pievienojot spinātus.

    Visu sajauc ar gatavo, sagriezto vistu un kubiņos sagrieztu sieru.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form