Vistas spārniņi ar ķiplokiem
Foto: Shutterstock
4.0000 5
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
vistas spārniņi
vistas spārniņi
3 gab.
3 gab. ķiploki
ķiploki
 
sojas mērce
sojas mērce
 
sāls
sāls
 
cukurs vai medus
cukurs vai medus
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Gaļas ēdieni
  • Gaļas uzkodas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Gardi vistas spārniņi saldenā ķiploku, medus un sojas mērces glazūrā. Lielisks variants vienkāršām vakariņām, kas pabaros visu ģimeni.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vispirms apcep spārniņus, vislabāk tos "sasiet mezglā" – spārna pašu galiņu aizlocīt aiz lielā kauliņa, tad vieglāk spārnus apgrozīt.

    Tad taisi mērci: nomizo ķiplokus un spiedē sašķaidi tos, liec traukā. Pārber ar dažām karotēm sāls un samaisi, izdalīsies ķiploku sula.

    Pieber pāris karotes cukura (vai medus, ja pret cukuru iebildumi) un pielej sojas mērci.

    Pārlej visu ar kādu litru verdoša ūdens un labi samaisi. Tad mērcīte ir jāgaršo un jāregulē ar minēto garšvielu palīdzību, tai jābūt saldi sāļai ar stipru ķiploku garšu. Jāteic, ka cukuru vajag diezgan daudz.

    Spārniņus aplej ar mērci un cep uz pannas, bieži apgrozot.

    Mērce pakāpeniski izgaro un sabiezē (tas pateicoties cukuram/medum).

    Nogriez uguni un katru spārniņu vairākas reizes apviļā sīrupainajā mērcē, tad tie, uz galda likti, būs spīdīgi kā lakoti.

    Iesūtīja: Lauksaimnieks

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form