Vistas stilbiņi medus un sojas mērcē
Foto: Shutterstock
3.3333 6
10 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 kg
2 kg vistas kājas
vistas kājas
 
ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
 
sojas mērce
sojas mērce
 
sāls
sāls
 
cukurs vai medus
cukurs vai medus
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Vistas stilbiņi medus - sojas mērcē derēs ikdienas maltītei un svinībām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ķiplokus notīra un izspiež ar ķiplokspiedi vai sarīvē uz smalkās rīves.

    Ķiplokus samīca ar 1/2 TK sāls, līdz veidojas putriņa.

    Gatavo mērci: pannu liek uz uguns, pielej ūdeni, sojas mērci, pievieno medu vai cukuru, ķiplokus un sajauc. Garšai ir jābūt stipri ķiplokainai un nevisai stipri saldsūrai, ja liekas, ka salduma par maz, pieliek vēl medu vai cukuru (kas nu mājās ir).

    Mērcē liek kājiņas un vāra uz lielas uguns.

    Mērce pakāpeniski izgaros, stilbiņus ik pa laikam apgroza. Kad mērce jau lielākā daļa ir izgarojusi un stilbiņiem gaļa no kaula sāk atdalīties, no pannas neatej, jo ja negrozīs- stilbiņi piedegs.

    Ja liekas, ka pārāk ātri šķidrums izgaro, bet vistas nav ne tuvu gatavas, tad uguni pagriež nedaudz mazāku.

    Iesūtīja: Lora

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form