Vistas fileja podiņā ar dārzeņiem
Foto: Shutterstock
3.0000 2
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 gab.
2 gab. kartupeļi
kartupeļi
1 gab.
1 gab. vistas fileja
vistas fileja
1 gab.
1 gab. burkāns
burkāns
1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols
 
konservētas pupiņas
konservētas pupiņas
 
konservēta kukurūza
konservēta kukurūza
 
zaļie zirnīši
zaļie zirnīši
 
ķiploks
ķiploks
 
buljons
buljons
 
garšvielas
garšvielas
 
krējums
krējums
  • Ēdieni podiņos
  • Ikdienas maltītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Vistas un zaļo zirnīšu podiņš - brangām pusdienām vai vakariņām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vistas fileju sagriež gabaliņos un uz pannas kopā ar garšvielām apcep.

    Podiņa apakšā liek vienu kubiņos sagrieztu kartupeli, tad burkānu ripiņas, pupiņas, kukurūzu, sīpola gredzenus, ko pārklāj ar apcepto vistas fileju un nosedz ar vēl vienu kartupeļu kārtu.

    Starp dārzeņiem izteiksmīgākai garšai liek sagrieztu ķiploku. Podiņu līdz pusei piepilda ar buljonu, pārsedz ar vāciņu un liek līdz 190 grādiem sakarsētā krāsnī.

    Apmēram pēc pusstundas podiņiem noņem vāciņus un pasautē tāpat (kartupeļi augšā tad kļūst kraukšķīgi).

    Kad ēdiens gandrīz gatavs, virsū uzber zaļos zirnīšus, uzliek vāciņus un vēl pakarsē kādas 8 minūtes, līdz zirnīši sasiluši.

    Pasniedz ar skābu krējumu un zaļumiem.

    Lai labi garšo!

    Iesūtīja: Gabija L

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form