Vistas žiljēns ar tomātiem un šampinjoniem
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
vistas fileja
vistas fileja
 
tomāts
tomāts
 
šampinjoni
šampinjoni
 
citronu sula
citronu sula
 
ola
ola
 
majonēze
majonēze
 
skābs krējums
skābs krējums
 
dilles
dilles
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Romantiskas vakariņas
  • Gaļas ēdieni
  • Gaļas uzkodas
  • Karstās uzkodas
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Vistas žiljēnu ar tomātiem un šampinjoniem pasniedz ar grauzdētu baltmaizi.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vistas fileju apkaisa ar sāli, pipariem un apcep no abām pusēm zeltaini brūnu, atdzesē un sagriež salmiņos.

    Šampinjonus notīra, sagriež salmiņos un apcep, tomātus sagriež gabaliņos.

    Žiljēna trauciņā (vai jebkurā citā cepamtraukā) liek vistu, šampinjonus, tomātus un pa virsu mērci – krējums, majonēze, citrona sula, dilles, ola, sāls, malti melnie pipari - pārlej un cep 15 minūtes.

    Iesūtīja: Renatite

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form