Foto: Shutterstock
Vistas žiljēnu ar tomātiem un šampinjoniem pasniedz ar grauzdētu baltmaizi.
40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

vistas fileja tomāts šampinjoni citronu sula ola majonēze skābs krējums dilles

Sagatavošana

1

Vistas fileju apkaisa ar sāli, pipariem un apcep no abām pusēm zeltaini brūnu, atdzesē un sagriež salmiņos.

2

Šampinjonus notīra, sagriež salmiņos un apcep, tomātus sagriež gabaliņos.

3

Žiljēna trauciņā (vai jebkurā citā cepamtraukā) liek vistu, šampinjonus, tomātus un pa virsu mērci – krējums, majonēze, citrona sula, dilles, ola, sāls, malti melnie pipari - pārlej un cep 15 minūtes.

Iesūtīja: Renatite

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!