40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
vistas fileja tomāts šampinjoni citronu sula ola majonēze skābs krējums dilles
Sagatavošana
1
Vistas fileju apkaisa ar sāli, pipariem un apcep no abām pusēm zeltaini brūnu, atdzesē un sagriež salmiņos.
2
Šampinjonus notīra, sagriež salmiņos un apcep, tomātus sagriež gabaliņos.
3
Žiljēna trauciņā (vai jebkurā citā cepamtraukā) liek vistu, šampinjonus, tomātus un pa virsu mērci – krējums, majonēze, citrona sula, dilles, ola, sāls, malti melnie pipari - pārlej un cep 15 minūtes.
Iesūtīja: Renatite
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit