Vistas zupa ar rīsiem un omletes strēmelītēm
Foto: Privātais arhīvs
5.0000 1
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Rudens komforta ēdienkartes hits – garda un sildoša vistas zupa ar rīsiem un maigām sulīgas omletes strēmelītēm. Recepti iesaka garšīgās feisbuka lapas "Marikaroseberg" autore Marika Roseberga.

Katlā sakarsē sviestu un liek cepties sīpolu. Maisot cep 1 minūti, tad pievieno burkānu, ķiploku un turpina cept vēl minūti. Pievieno sagriezto vistas gaļu un cep, līdz tā kļuvusi viegli zeltaina.

Pielej klāt buljonu, kad tas sāk burbuļot, pievieno rīsus un vāra uz lēnas uguns 12-15 minūtes, līdz rīsi ir gatavi.

Kamēr rīsi vārās, sagatavo omletes strēmelītes. Sakul olas ar sāli un pipariem. Pannā sakarsē olīvelļu un ielej sakultās olas. Omleti cep zeltaini brūnu no abām pusēm, tad liek uz dēlīša un sagriež aptuveni 1 cm biezās strēmelītēs.

Kad zupa gatava, tai pievieno omletes strēmelītes.

Pirms pasniegšanas pievieno zaļumus.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form