
Loading...
Sastāvdaļas
300 g
300 g vistas stilbiņi
vistas stilbiņi1
1 burkāns
burkāns1
1 sīpols
sīpols1
1 paprika
paprika100 ml
100 ml mung pupiņas
mung pupiņas1
1 paciņa Santa Maria piedevas vistas gaļai - dzeltenais karijs
paciņa Santa Maria piedevas vistas gaļai - dzeltenais karijs2
2 lociņi
lociņi1
1 citrona sula
citrona sula200 ml
200 ml Santa Maria krēmveida kokosriekstu piens vai saldais krējums
Santa Maria krēmveida kokosriekstu piens vai saldais krējums500 ml
500 ml vistas buljons
vistas buljons Santa Maria aso sarkano čili piparu pārslas
Santa Maria aso sarkano čili piparu pārslas eļļa cepšanai
eļļa cepšanaiSildoša vistas zupa ar austrumnieku motīviem. Pagatavo drēgnākā vakarā un izbaudi!
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Katlā ar eļļu un piedevām apcep sīpolus, burkānus, vistas gaļu un beigās pievieno papriku.
Pielej karstu buljonu un pāris minūtes pavāra.
Pievieno kokosriekstu pienu un pupiņas un īsu brīdi pavāra.
Pievieno citrona sulu.
Pasniedzot rotā ar lokiem un čili piparu pārslām.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.