Vistas–cūkas kotletes ar kausētā siera pildījumu
Foto: Shutterstock
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Mīkstas un īpaši sulīgas vistas–cūkas kotletes ar kausētā siera pildījumu.

Vistas gaļu un cūkgaļu samaļ gaļas mašīnā.

Maltai gaļai pievieno olu, nedaudz saldu krējumu, nedaudz pienā izmērcētu un samaltu baltmaizi, samaltu sīpolu, sāli, maltus melnos piparus un kartupeļu cieti.

Masu samīca, līdz tā kļūst viendabīga. No masas veido plakanu plācenīti, viducī ieliek kausēta siera (to, kas pārdodas tādos mazos spīdīgos papīriņos) gabaliņu un veido kotleti.

Cep no abām pusēm uz pannas, līdz gatavas.

Iesūtīja: Lidija

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form