Vistu aknu pastēte ar burkāniem
Foto: Shutterstock
4.0000 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Garšīgām maizītēm vistu aknu pastēte ar burkāniem.

Sīpolus smalki sagriež un apcep uz pannas zeltainus. Apceptus liek bļodiņā.Burkānus nomizo un sarīvē uz rupjās sakņu rīves. Apcep uz pannas. Apceptus liek bļodiņā.

Aknas sagriež gabaliņos. Uz pannas uzlej eļļu un uzkarsē. Uzkarsētā eļļā liek aknas.

Aknas apcep uz lielas uguns. Gatavību pārbauda, pārknieboj aknas uz pusēm – ja vidus nav sarkans, tad ir gatavas. Tikai nevajag pārcept, tad aknas kļūs cietas.

Aknas liek bļodiņā pie apceptajiem burkāniem un sīpoliem.

Visu sablendē vai izmaļ gaļas mašīnā.

Pievieno sviestu, sāli un maltus melnos piparus un labi samaisa.

Pilda bļodiņā, burkā vai kādā citā aizvākojamā traukā un uzglabā ledusskapī.

Iesūtīja: Lora

Comment Form