Vistu mādziņu un šampinjonu gulašs
Foto: Shutterstock
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Lētai, sātīgai maltītei pagatavojams vistu mādziņu - šampinjonu gulašs.

Mādziņas vāra sālsūdenī ~ 3 stundas, līdz tās mīkstas.

Mādziņas izņem no buljona (buljonu neizlej).

Mādziņas nedaudz atdzesē un sagriež salmiņos. Šampinjonus sagriež salmiņos. Sīpolus smalki sagriež un apcep uz pannas.

Pievieno šampinjonus un apcep līdz no šampinjoniem izdalās sula un apcepas nedaudz brūngani.

Pārkaisa miltus, pielej buljonu, pievieno mādziņas un krējumu.

Pievieno sāli un piparus pēc garšas un uzvāra, līdz mērce sabiezējusi.

Iesūtīja: Lidija

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form