Ja svētku galdā ir likts krietni vairāk, nekā viesi ir spējuši apēst, noteikti esiet radoši, nākamajā dienā no pāri palikušajiem ēdieniem pagatavojot jaunas receptes. Piemēram, putnu fabrikas "Ķekava" eksperti iesaka – sulīgus vistas vrapus.
30Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
Vistas fileja, šķiņķis vai gaļas atgriezumi no neapēstā vistas cepeša100 mlapelsīnu sula1 gab.čili pipars1 ĒKkukurūzas ciete0.5 TKsāls2 TKmedus2 TKsojas mērce eļļa cepšanai150 gsarkanais kāposts3 gab.svaigi gurķi2 gab.burkāni lociņi tortiljas vai lavaša plāksnes

Sagatavošana

1

Vistas gaļu sagriež strēmelēs.

2

Gaļu apsāla, apber ar cieti un sajauc tā, lai tā vienmērīgi apklāj visus vistas gabaliņus.

3

Pannā uzkarsē eļļu un apcep vistas gabaliņus, līdz tie ir zeltaini. Tiem pievieno arī smalki sakapātus čili gabaliņus.

4

Pievieno sulu no 2 apelsīniem, sojas mērci, medu un mazliet sāls. Visu karsē, līdz izveidojusies lipīga mērce ap vistu. Noņem no uguns un atliek malā.

5

Burkānus un gurķus nomizo un sagriež smalkās standziņās. Violeto kāpostu sasmalcina garenās šķēlēs.

6

Tuvāk pie vrapa malas pret centru izkārto dārzeņus, vistu un lociņus.

7

Pārloka tuvāk esošo malu, lai nosegtu pildījumu, pieloka arī sānu malas un aizrullē līdz galam.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!