Žagariņi no skāba krējuma
Foto: DELFI
5.0000 3
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Žagariņi no skāba krējuma - iecienīts gardums jebkuros pasākumos.

Olu un cukuru saputo.

Pieliek krējumu, ar cepamo pulveri sajauktus miltus un labi samīca.

Mīklu plāni izrullē un sagriež apmēram 10 cm garās un 4-5 cm platās strēmelēs.

Katras strēmeles apakšējo daļu sagriež bārkstīs un nesagriezto malu sarullē, atstājot bārkstis brīvas.

Vāra eļļā. Sakārto traukā. Pārkaisa ar pūdercukuru.

Iesūtīja: Ieva

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form