Zaļais brokastu kokteilis ar banānu un riekstiem
Foto: Publicitātes foto
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

"Pievienojot kokteilim graudaugu pārslas, ogļhidrāti dos spēku visam rīta cēlienam, vitamīns B6 radīs laimes hormonu, vitamīns E aizsargās organismu no brīvajiem radikāļiem, kalcijs stiprinās kaulus, bet cinks un mangāns – imūnsistēmu," saka AS "Dobeles dzirnavnieks" kvalitātes vadītāja Gunta Pelnēna, papildinot, ka vērtīgās uzturvielas satur gan pilngraudu, gan ātri vārāmās auzu pārslas.

Mandeles un riekstus pirms blendēšanas ieteicams izmērcēt istabas temperatūras ūdenī vismaz 4-8 stundas.

Visas sastāvdaļas liek blenderī un sablendē viendabīgā kokteilī.

Padoms: mandeles var aizstāt ar Indijas riekstiem.

Norādītais sastāvdaļu daudzums paredzēts vienai paersonai.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form