
"Pievienojot kokteilim graudaugu pārslas, ogļhidrāti dos spēku visam rīta cēlienam, vitamīns B6 radīs laimes hormonu, vitamīns E aizsargās organismu no brīvajiem radikāļiem, kalcijs stiprinās kaulus, bet cinks un mangāns – imūnsistēmu," saka AS "Dobeles dzirnavnieks" kvalitātes vadītāja Gunta Pelnēna, papildinot, ka vērtīgās uzturvielas satur gan pilngraudu, gan ātri vārāmās auzu pārslas.
Mandeles un riekstus pirms blendēšanas ieteicams izmērcēt istabas temperatūras ūdenī vismaz 4-8 stundas.
Visas sastāvdaļas liek blenderī un sablendē viendabīgā kokteilī.
Padoms: mandeles var aizstāt ar Indijas riekstiem.
Norādītais sastāvdaļu daudzums paredzēts vienai paersonai.
Lai labi garšo!