Zaļie salāti ar tunci un olām
Foto: PantherMedia/Scanpix
3.2500 4
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Gardi zaļie salāti ar tunci - slaveno "Nicoise" salātu variācija.

Salātlapas nomazgā, nosusina, saplūkā, ieber salātu bļodā.

Kartupeļus sagriež palielos gabaliņos.

Tuncim notecina eļļu, ar dakšiņu sadala gabaliņos, pievieno salātiem.

Pievieno olīvas, tvaicētas zaļās pupiņas, daiviņās sagrieztas olas*.

Gatavo mērci. Samaisa majonēzi ar jogurtu, etiķi un zaļumiem, pievieno sāli un piparus.

Mērci pārlej salātiem.

* Skaisti izskatīsies uz pusēm pārgrieztas paipalu oliņas.

Iesūtīja: Vineta

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form