Zaļu tomātu kečups ziemai bez pasterizēšanas
Foto: Privātais arhīvs
Loading...
Sastāvdaļas

"Ja vēl kādam neliek mierā doma, ko vēl iesākt ar zaļajiem tomatiem, tad šī ir lieliska recepte. Gatavoju zaļo tomātu kečupu jau vairākus gadus un ziemā izmantoju kā piedevu gaļai," tā pārbaudītu recepti iesaka mūsu lasītāja Ilona Ozola.

Tomātus sagriež gabaliņos. Sīpolus nomizo un sasmalcina. Tomātus un sīpolus liek katlā, pievieno pārējās sastāvdaļas un vāra. Ja vēlas, lai kečups nav tik pikants, pievieno mazāk etiķa - pēc garšas.

Kad masa sāk burbuļot, turpina sautēšanu aptuveni 40 minūtes. Ja vēlas, lai kečups ir bez gabaliņiem, tad masu var sablendēt un vēlreiz uzkarsēt līdz pirmajiem burbuļiem.

Karstu masu lej tīrās burkās, aizskrūvē ar tīriem vāciņiem un atdzesē.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form